מה אוכלים היום?

ארוחה מזינה גם בערב פסח: לביבות תירס מהירות

למרות טירוף הניקיונות, מגיע לכם לאכול נורמלי. הנה מתכון לביבות תירס מהירות הכנה עם מינימום לכלוך. תכפילו כמויות והלביבות האלו יצילו אתכם עד ערב החג (מתכונים, אוכל)

לביבות תירס מהירות הכנה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 קופסת שימורי תירס, מסוננת
  • 4 ביצים קטנות
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 4 כפות קמח מנופה
  • מלח ופלפל לבן
  • שמן לטיגון

אופן הכנת לביבות תירס:

1. קוצצים את הבצל הירוק.

2. טוחנים במקל בלנדר מחצית מכמות התירס. מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם הבצל הקצוץ, שאר התירס שלא נטחן, הקמח והביצים, ומתבלים במלח ופלפל לבן - עד לקבלת עיסה אחידה.

3. מחממים שמן לטיגון בגובה 1 ס"מ, יוצרים לביבות שטוחות בגודל שווה מהעיסה, ומטגנים במשך 2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.

מגישים חם או קר עם סלט ירקות, אורז ואפילו אפשר לדחוף בפיתה או בין שתי פרוסות לחם ולהוסיף ירקות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בתוספות וירקות: