"דרסינג" עגבניות שמתאים לכל עיקרית

באנגלית, רוטב למנה נקרא "דרסינג" - מלשון "להלביש" והרוטב הבא באמת מתלבש נהדר על כל מנת עוף, בשר או דג. מתכון לדרסינג עגבניות וצלפים מרענן שבחרנו להגיש אותו על חזה עוף מתובל היטב וצלוי (מתכונים, אוכל)

דרסינג עגבניות וצלפים מרענן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות עגבניות שרי קצוצות גס
  • 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
  • 3 כפות צלפים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים ביחד את כל מרכיבי הדרסינג ומניחים להם לנוח יחד במשך עד שעה לפני ההגשה בטמפרטורת החדר, וכשהעוף או כל מנה עיקרית אהובה אחרת מוכנים, מניחים עליהם מהדרסינג בנדיבות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד ברטבים וממרחים: