מתכון לסלט עלים וענבים

מורן פינטו, שפית הבית של כיכר השבת נלחמת בחום הכבד באמצעות נשק יעיל במיוחד: סלט עלים וענבים עם חרדל דיז׳ון, דבש ועשבי תיבול שירענן את גופכם. כנסו למתכון המלא (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מתכון לסלט עלים וענבים (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס ענבים ירוקים
  • 1 כוס ענבים סגולים
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פיטרוזליה
  • 2 ענפי סלרי
  • 1 חופן גדול של עלי בייבי/ חסה קרוע
  • לרוטב:
  • כפית חרדל דיז׳ון
  • 6 כפות שמן
  • 1 כף דבש
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה:

קוצצים את הפטרוזיליה הכוסברה והסלרי דק.

חוצים את הענבים ל-2. בקערה קטנה מערבבים ענבים ועלים.

בקערת הגשה מניחים את עלי הבייבי או החסה, ומעל את הענבים עם עשבי התיבול.

בצנצנת קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, ושופכים מעל הסלט כמה דקות לפני ההגשה.

מערבבים בעזרת 2 כפות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר