רק תבחרו

4 מתכונים למנות עיקריות לראש השנה ותוספת מיוחדת

קדרת שוקי עוף מקורמלים, צלעות כבש צרובות, קורנביף משובח, צלי בקר רך ועסיסי ועלי כרוב במילוי בשר - רק תבחרו איך אתם רוצים להפיל לסתות בראש השנה ואנחנו נספק לכם את המתכונים, כולל מדריכי וידאו (מתכונים לראש השנה, אוכל)

שוקי עוף מקורמלים לראש השנה (סטיילינג: לינוי לנדאו | צילום: דרור קאליש)

קדרת שוקי עוף עם רימונים, בצלים ותפוחים בזיגוג בלסמי
שף-קונדיטור אורן גירון עם מנה יפהפייה של נתחי עוף עטופים ברוטב סמיך ועשיר של רימונים, שום, חומץ בלסמי ותימין עם בצלים סגולים ולבנים מקורמלים בדבש ולימון.

לחצו כאן למתכון

צלעות כבש צרובות במחבת עם וויסקי
מעדן אלגנטי שאף אחד לא ינחש כמה מעט עבדתם עליו. עם זאת, חשוב לזכור שכל צלע מכילה כמות לא גדולה של בשר ולכן יש להיות נדיבים בהגשתן.

לחצו כאן למתכון

קורנביף במרינדה
השפית מורן פינטו עם מדריך וידאו להכנת המנה הכי אמריקאית שיש עם טאצ' ישראלי. השרייה טובה במרינדה, אפייה ארוכה והתוצאה מרשימה וטעימה מאוד.

לחצו כאן למתכון ולסרטון

צלי בקר רך בחרדל ורוזמרין
זה מתכון לבשר שאתם עומדים להכין שוב ושוב כי כמה שהוא מוצלח כך הוא פשוט להכנה: עוטפים את נתח הבקר בחרדל, שום, רוזמרין ויין אדום ושולחים לתנור ל2-3 שעות. זה הכל.

לחצו כאן למתכון

עלי כרוב במילוי בשר
מנה מעט שונה ממנות החג המסורתיות, שמושלם להגיש בין הדגים לבשר בסעודת ראש השנה או כתוספת יפה ומקורית לעיקרית.

לחצו כאן למתכון ולסרטון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר