מיוחד לאירוח

פינגר פוד קלאסי: שושני בצק עלים במילוי פסטרמה

"אוכל אצבעות" קטן ומשביע, מנת פתיחה קלאסית, פיקנטית ויפה, מתאימה במיוחד לאורחים שהודיעו שעוד רגע הם בדלת: מתכון להכנת שושני בצק עלים במילוי פסטרמה וחרדל (מתכונים, אוכל)

שושני בצק עלים ממולאים פסטרמה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג בצק עלים
  • 400 גרם פרוסות פסטרמה דקות
  • 1 ביצה
  • חרדל למריחה

אופן הכנת שושני בצק עלים במילוי פסטרמה:

רגע לפני: "אוכל אצבעות" קטן ומשביע, מנת פתיחה קלאסית, פיקנטית ויפה, מתאימה במיוחד לאורחים שהודיעו שעוד רגע הם בדלת: מתכון להכנת שושני בצק עלים במילוי פסטרמה וחרדל.

• מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.

• מרדדים את בצק העלים למלבן.

• מורחים חרדל על פני מלבן הבצק.

• מניחים את פרוסות הפסטרמה על פני שטח מלבן הבצק.

• מגלגלים את הבצק לרולדה, ומורחים מעל ביצה טרופה.

• פורסים את הגליל לעיגולים בעובי שווה, מסדרים את העיגולים על תבנית מרופדת נייר אפייה (ניתן לזרות מעל שומשום או כל תבלין אחר).

• אופים במשך 15-20 דקות, עד שהשושנים מזהיבות.

אופן ההגשה: חם או קר, לצד סלט ירקות מרענן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר