ליד הקפה

מתכון ללחם בננות ופקאנים רך וממכר

אצל האמריקאים הכל מוגזם. כן, גם הלחם (שאם תשאלו אותנו, דומה יותר לעוגה, אבל לא ניתפס לקטנות). אנו משתמשים במתכון הזה כבר כמה שנים והמשפחה שלנו לא מוותרת עליו שבוע אחר שבוע. השילוב של בננות וגבינת שמנת הופכים אותו ללח במיוחד וזה סוד הקסם שלו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רך וממכר: לחם בננות ופקאנים מהיר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס מרגרינה, מרוככת
  • 226 גרם גבינת שמנת, מרוככת
  • ¼1 כוסות סוכר לבן
  • 2 ביצים
  • 1 כוס בננה מעוכה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¼2 כוסות קמח לבן מנופה
  • ½1 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 3/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים ומקמחים שתי תבניות לחם.

2. מקציפים את המרגרינה וגבינת השמנת. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את הביצים - אחת בכל פעם - ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את הבננה והווניל. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מערבבים עד שהבלילה לחה.

3. בקערה קטנה, מערבבים את אגוזי הפקאן, הסוכר החום והקינמון.

4. מחלקים חצי מהבלילה בין שתי התבניות. מפזרים מעל את תערובת הפקאן ואז את יתר הבלילה.

5. אופים עד שקיסם הננעץ במרכז כל כיכר יוצא נקי, כ-45 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר