מהודו באהבה: בשר שהופך ארוחה לחגיגה

האוכל ההודי ידוע בטעמו מלא התבלינים ובניחוח שאי אפשר לטעות בו. הבשר ההודי לצד תוספת מתאימה יכולים להפוך כל ארוחת צהריים פשוטה לחוויה קולינרית לך ולילדיך (אוכל)

שמעון אדרי | כיכר השבת |
מרכיבים(5 מנות):
  • קילו בשר שמן מסוג צוואר
  • 4 שיני שום
  • פלפל ירוק חריף מרוסק גס
  • 3 תפו"א חתוכים לקוביות גדולות
  • חצי חבילה כוסברה קצוצה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • חצי כפית קארי
  • 2 כפיות גראם מסאלה
  • שמן במידה

אופן ההכנה:

מחממים בסיר מעט שמן, מכניסים לתוכו את הבשר ומטגנים כך מכל הצדדים על אש גבוהה עד שכל הבשר סגור מכל צדדיו.

מעבירים לכלי ובשמן הנותר בסיר כותשים את השום והפלפל חריף ומטגנים קלות.

לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה ונתחי הבשר וממשיכים בערבוב.

מוסיפים את תפוחי האדמה ואת המים עד כדי כיסוי, ואת כל שאר התבלינים, עד לרתיחה.

מנמיכים את האש לבישול איטי של שעה וחצי שעתיים, עד שהרוטב מצטמצם.

ניתן לשלב את הבשר לצד אורז בתיבול קארי.

בתיאבון!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית