מתכון לקציצות דגים ברוטב עגבניות

שקית השוקו קורצת לילדים והם מסרבים להיות בשריים? אפשר להבין אותם, אבל לא לוותר על ארוחה מזינה. קציצות דגים שילדים יאכלו בלי שום בעיה. לפניכם המתכון (אוכל)

Mame | כיכר השבת |
מרכיבים(4 מנות):
  • 1/2 ק"ג דג טחון (איזה שאוהבים)
  • 250 גרם כוסברה
  • 250 גרם פטרוזיליה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס פרורי לחם
  • 1 כפית מלח, פלפל, כמון ותימין
  • 1 כפית פפריקה מעורבבת ברבע כוס שמן
  • 2 בצלים
  • 2 גבעולי סלרי אמריקאי
  • 6 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 קופסת עגבניות תמר
  • 250 גרם רסק עגבניות
  • מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם
  • בזיליקום
  • כף סוכר

אופן ההכנה:

מכינים את הרוטב: מרתיחים את החומרים מלבד הבזיליקום והסוכר ומבשלים על אש נמוכה למשך חצי שעה.

מוסיפים בזיליקום וכף סוכר וטוחנים.

מכינים את הקציצות: מערבבים את הרכיבים לעיסה אחידה, יוצרים כדורים ומבשלים ברוטב העגבניות.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית