אל תוותרו: חזה עוף צלוי עם ריבת בצלים וערמונים

אם עדיין לא ניסיתם את שילוב ריבת ערמונים, בצלים ועוף צלוי, אתם פשוט חייבים. מנה עשירה ומעניינת, שילוב של טעמים, בתוספת הקינמון במתיקות מעודנת, יוצרים חוויה של טעם בלתי נשכח (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרכיבים(8 מנות):
  • 8 פרוסות חזה עוף דקות
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שמן זית
  • לריבה:
  • 5 בצל לבן קלוף וקצוצים דק דק
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 מקל קינמון
  • 2 כפות שמן
  • 1/2 לימון סחוט
  • 200 גר׳ ערמונים

אופן ההכנה:


אופן ההכנה:

בסיר מחממים את השמן לריבה ומזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים סוכר ומקל קינמון.

מנערים את הסיר מידי פעם ומבשלים עד קבלת מרקם ריבתי.

מחממים פלנצ׳ה ומורחים אותה בשמן.

מניחים את פרוסות חזה העוף וצולים מכל צד כ- 3 דק׳.

בזמן הצליה מפזרים מלח ופלפל.

מגישים את החזה עוף עם ערמה של ריבה

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית