קחי לך תפוחים: מתכון לעוגת תפוחים מנצחת

תפוחים הם מוצר צריכה בסיסי לבריאות שלנו, שילובם בעוגה מעניק שידרוג של טעם ובריאות וממלא את הבית בניחוח נפלא (מדור אוכל mame)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרכיבים(10 מנות):
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 6 תפוחי עץ גראנד סמית
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כוס צימוקים כההים
  • 1 1/2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס מיץ תפוחים
  • 1 אבקת אפיה
  • לפירורים:
  • 50 גר׳ חמאה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/4 כוס קוואקר

אופן ההכנה:

קולפים ומגרדים את תפוחי העץ.

בקערה א׳: מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר

בקערה ב׳: מקציפים רת החלמונים עם חצי מכמות הסוכר שנותרה.

מוסיפים לקערה ב׳ שמן, תפוחים מגורדים, קמח, אבקת אפיה, קינמון, מערבבים בתנועות קיפול עד קבלת בלילה אחידה.
מוסיפים את החלבונים המוקצפים. ומערבבים היטב יחד ומוסיפים את המיץ תפוחים, מעבירים ל-2 תבניות אנגלישקייק.

מכינים פירורים: במעבד מזון עם להב פלדה מערבלים את כל חומרי הפירורים עד קבלת בצק פירורי (לא ללוש עד מתקבל בצק), מפזרים את הפירורים מעל שני התבניות ואופים ב180 מעלות למשך 50 דק׳, או עד שקיסם יוצא יבש.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית