ללקק את האצבעות: פודינג שוקולד עשיר מבושל

למה לטרוח להכין פודינג שוקולד ביתי, כאשר מדפי הסופרמקטים מציעים לנו מגוון מוצרי אינסטנט? אתן מוזמנות להגיע למסקנה לבד, אחרי שטעמתן פודינג ביתי מבושל. לא תחזרו לחיקוי לעולם!

mame | כיכר השבת |

מרכיבים(5 מנות):

  • 2/3 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קקאו הולנדי
  • 3 כפות קורנפלור
  • קורט מלח
  • 2 ו1/4 כוסות חלב
  • כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

מכינים כוסות לפודינג. מערבבים את הרכיבים היבשים בסיר כבד, מוסיפים את החלב לאט תוך עירבוב. שימו לב שלא נוצרו גושי קקאו וקורנפלור. מבשלים על להבה בינונית עד נמוכה, תוך עירבוב בכף עץ, עד שהתערובת מסמיכה. כאשר הפודינג מבעבע מכבים את הלהבה, מוסיפים את הוניל, ומיד יוצקים לתוך כוסות שהוכנו מראש. משאירים להתקרר, ומאכסנים במקרר עד להגשה. (לא לריב על ליקוק תחתית הסיר - זה החלק הכי טעים)

לתוספת קלוריות וקרמיות אפשר להקציף שמנת מתוקה, לערבב לתוך הפודינג המקורר או לקשט את הפודינג עם השמנת לפני ההגשה.]]>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית