פשוט נהדרת: עוגת אגוזים ותמרים

אל תחכו לט״ו בשבט כדי להכין את העוגה הזו. שמחה שוראקי מציעה עוגת אגוזים ותמרים נהדרת, שנשמרת מצוין גם בהקפאה. מתכון (אוכל, מתכונים)

שמחה שוראקי | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • כוס וחצי של תמרים מגולענים
  • שתיים ורבע כוסות מים רותחים
  • 3 כפיות מחוקות של אבקת סודה לשתייה
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 2 כוסות סוכר לבן
  • 3 כפות שמן או מרגרינה
  • 2 ביצים טרופות
  • קורט מלח
  • ארבע וחצי כוסות קמח
  • 1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה:

שמים את התמרים בקערה, שופכים עליהם את המים הרותים, מוסיפים את אבקת הסודה ומערבבים. מערבבים את השמן או מרגרינה עם הסוכר עד שמתקבל קרם חלק, מוסיפים את הביצים, תערובת התמרים, האגוזים, הקמח והוניל. מרפדים שתי תבניות אנגליש קייק בניר אפייה, ממלאים עד חצי עם הבלילה. אופים במשך שעה ב150 מעלות. מקררים. מצוין בהקפאה.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית