אי אפשר לסרב לו: מתכון לדג מטוגן

לאחר שבת עם סעודות בשריות עשירות, טוב לגוון עם מתכון דג קל להכנה וטעים לאכילה. אפשר להכין מפרוסות דג או דג מפולט מכל סוג. אם יש צורך, משרים את הדג למשך חצי שעה במי מלח להעביר ריחות דג. ההכנה מתחילה לילה קודם או מספר שעות מראש

שמחה שוראקי | כיכר השבת |

מרכיבים:

  • 1 ק"ג דג פרוס למנות או מפולט
  • שמן לטיגון
  • אבקת בצל
  • שום מגורען
  • מלח
  • פלפל שחור לבחירה
  • 1 כוס קמח לבחירה
  • 1 לימון טרי חתוך לפלחים

אופן ההכנה:

לטיגון ללא קמח: מערבבים את התבלינים, מורחים על שני צדדי הדג ומקררים למשך לילה או מספר שעות. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, ומכניסים את המנות עד להזהבה בשני צדדים. מניחים על ניר מגבת לספיגת השמן.

מגישים חם עם פלח לימון בתוספת סלט חסה.

אם בחרתן לקמח את הדג, משמיטים את המלח והפלפל שחור משלב ההכנה, ומערבבים אותם בקמח. טובלים כל מנה בקמח המתובל ומטגנים לפי ההוראות.]]>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית