הילדים ימותו עליו: מתכון ללדר אבטיח מבטיח

מתכון קל, מתאים ליום שמובטח להיות לח פחות, ומעיזים להדליק את תנור האפי'. מתכון קל שגם הילדים יכולים להכין בהשגחת מבוגר. ציוד מיוחד: בד גבינה, תבניות אפייה שטוחים מסיליקון (לעוגיות)

שמחה שוראקי | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • שמונה כוסות אבטיח, מקולף וללא גרעינים, חתוך לקוביות
  • 2/3 סוכר לבן

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את הפרי ומסננים בבד לבן מעל נפת מתכת. שומרים את המיץ למתכון הבא. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.

אם יש צורך, מערבלים שוב במעבד מזון למחית חלקה. מניחים את משטחי הסיליקון בתבניות אפייה, ושוטחים את המחית לאובי של שלושה מילימטר. אופים למשך שלוש שעות בתנור על 75 מעלות כאשר מידי פעם מסובבים את התבניות 180 מעלות.

כאשר הלדר כבר לא לח, מוציאים וחותכים למנות בגודל הרצוי. אורזים בניר פרגמנט ושומרים בכלי אטום.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית