באנו לשדרג

מתכון ל'ארבעס' במינימום ארבעט: כדורי חומוס פיקנטיים, פריכים ומהירים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מתבלת גרגרי חומוס מוכנים - שנקנים בשימורים או קפואים, בסופרמרקט, מטגנת (ניתן גם לאפות) ומקפיצה אותם והתוצאה? תוספת משדרגת לממרח חומוס או לסלטים חיים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
'ארבעס' במינימום ארבעט: כדורי חומוס פיקנטיים, פריכים ומהירים (צילום: כיכר השבת)
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כף שטוחה פפריקה מעושנת
  • מעט זרעי כוסברה יבשה טחונה
  • 1/2 לימון סחוט
  • שמן זית - לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים את השמן ומתחילים בטיגון קל של החומוס. מתבלים ומערבבים. סוחטים מעל את הלימון ונותנים לטעמו להיספג בגרגרים.

2. מפזרים מעל ממרח חומוס או סלט ירוק ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר