צמחונים ונהנים

מתכון לסלט בורגול חם עם פטריות ובצל מוקפצים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת סלט מזין ובריא שמתקתקים ב-20 דקות. אז מה יש לנו פה? בורגול, פטריות (תזכורת: אין לשטוף אותן) ובצל המוקפצים בסילאן, מלפפון וכוסברה. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ארוחה ללא טרחה: סלט בורגול חם עם פטריות ובצל מוקפצים (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס בורגול, מושרה במים
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל סגול, פרוס
  • 2-3 פטריות פורטובלו, פרוסות
  • מלח ופלפל לבן
  • 2 כפות סילאן
  • 2 מלפפונים, חתוכים לחצאי טבעות
  • מעט כוסברה טריה, קצוצה דק

אופן ההכנה:

1. מסננים את הבורגול ומעבירים לקערת הגשה.

2. במחבת, מחממים את השמן ומקפיצים את הבצל עם הפטריות כמה דקות. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הסילאן ומערבבים.

3. מעבירים לקערה עם הבורגול. מוסיפים את המלפפון והכוסברה ועוד מלח, מערבבים יחד ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר