![רוטב סלט קיסר משודרג ופיקנטי יותר](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2020/01/30/c5d53b50-01e1-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h667_w1000.jpg)
![רוטב סלט קיסר משודרג ופיקנטי יותר](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2020/01/30/c5d53b50-01e1-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h667_w1000.jpg)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/2 כוס מיונז
- 2 אנשובי בשמן
- 1 שן שום, קצוצה
- 1 כף צלפים
- 1 כף מיץ לימון טרי
- 1 כף מים
- 1 כפית חרדל דיז'ון
- 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים לאיחוד את כל המרכיבים, מלבד גבינת הפרמזן, המלח והפלפל השחור.
2. מוסיפים את גבינת הפרמזן וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.