מתכון לרוטב פסטו פטרוזיליה וכוסברה עם פיסטוקים ולימון

אמנם הפסטו המקורי מורכב מבזיליקום, צנוברים ולפעמים גם פרמזן, אבל יש לנו תחושה שאתם עומדים לעוף על הגרסה הזו: מתכון לרוטב פסטו על בסיס פטרוזיליה וכוסברה עם פיסטוקים וגרידת לימון מרעננת שיהווה תוספת מתוחכמת וטעימה לכל מנה שרק תרצו (מתכונים, אוכל)

פסטו פטרוזיליה, כוסברה ופיסטוקים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • גרידת קליפה מ-2 לימונים קטנים (או פחות, לפי הטעם)
  • 3 כוסות תערובת של עלי כוסברה ופטרוזיליה (ללא הגבעולים כמובן)
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס פיסטוקים גולמיים (לא קלויים ולא מתובלים)
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט נדיב של פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, מניחים את כל הרכיבים וטוחנים יחד עם לקבלת רוטב אחיד.

2. שומרים בצנצנת זכוכית מעוקרת ואטומה במקרר ויוצקים מעל עוד קצת שמן זית לפני שסוגרים את הכלי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר