לכבוד שבת

עשיר וטעים: מתכון לסלמון פריך וסלט מנגו

רוצים להפתיע את סעודת השבת? השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' בכיכר השבת מציגה מתכון לקוביות סלמון פריכות לצד סלט מנגו עשיר וטעים (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(אילוסטרציה: שאטרסטוק)

המצרכים לסלט מנגו עם סלמון פריך

  • 3 פילה סלמון טרי
  • 1 ראש חסה טרייה
  • 1 מנגו עסיסי וטרי- או מיובש
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 2 ענפי בצל ירוק
  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 3 כפות שומשום

המצרכים לרוטב

  • 3 כפות חומץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתוש
  • מלח
  • 1כפית סוכר

אופן ההכנה של סלט מנגו וסלמון פריך

  • מחממים תנור ל180 מעלות
  • חותכים את הפילה לקוביות שוות
  • בצלחת מערבבים ביצים
  • בצלחת אחרת מפזרים פירורי לחם ושומשום ומעט מלח
  • טובלים את קוביות הסלמון בביצה ואז בפירורים, מניחים בתבנית ואופים כ20 דק׳.

אופן הכנת סלט המנגו

  • קורעים את עלי החסה ומניחים בקערה
  • קוצצים את הכוסברה והבצל ירוק ומפזרים מעל
  • מניחים פרוסות מנגו
  • מכינים את הרוטב;
  • מערבבים את מצרכי הרוטב בצנצנת קטנה.

מגישים מעל עלי החסה בקערת הגשה. שופכים את הרוטב ומערבבים, מפזרים את קוביות הסלמון.

מגישים חם

שבת נעימה!!

Mpinto166@gmail.com

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר