ליד הקפה

מתכון לעוגיות מקרון קוקוס איטלקיות - קלות ומהירות

את העוגיות הללו אתם כנראה מכירים מפסח. הן נמכרות בתוך קופסאות ענק וגלום בהן פוטנציאל ענק שאינו ממומש. ואנו שואלים: למה לחכות לפסח, אם אפשר ליהנות מהן כל השנה? הן יפהפיות ומרשימות ועם זאת, פשוטות להכנה. שימו לב: ככל שהעוגיות נאפות יותר, כך יתחזק טעם הקוקוס שלהן ותקבלו ניגודיות מרקמים נחמדה - פריכות מבחוץ ולעיסות מבפנים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2/3 כוס קמח לבן, מנופה
  • ½5 כוסות קוקוס טחון
  • 1/4 כפית מלח
  • 410 מ"ל חלב מרוכז, ממותק
  • 2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים תבניות לעוגיות בנייר אפייה או בנייר אלומיניום.

2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הקוקוס והמלח. מערבבים פנימה את החלב המרוכז והווניל בעזרת הידיים, עד לקבלת תערובת אחידה. משתמשים בכף גלידה כדי להעביר את הבצק לתבניות המוכנות.

3. אופים 12-15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהקוקוס קלוי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר