ארוחה מהירה

מתכון לחזה עוף מוקפץ עם ירקות תוך 20 דקות

מתכון לחזה עוף מוקפץ עם ירקות שמוכן תוך 20 דקות, וידרשו מכם בקושי 10 דקות עבודה. מגישים חם על אורז לבן ונהנים מארוחה מזינה במינימום מאמץ (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
  • 450 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 680 תערובת ירקות קפואים, מופשרים
  • לרוטב:
  • 1/2 כוס ציר עוף / מים
  • 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר
  • 1/2 כף קורנפלור
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת חזה עוף עם ירקות מוקפצים:

1. במחבת טפלון גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל וקוביות העוף, ומטגנים במשך 3-5 דקות, עד להשחמה טובה. מוסיפים את הירקות ומקפיצים יחד עד שהירקות מתרככים מעט, במשך 5 דקות.

2. במקביל, מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב לתערובת חלקה, יוצקים על העוף והירקות, ומביאים לרתיחה עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש, ומגישים מיד עם אורז לבן.

>> למה להתאמץ אם אפשר להזמין עד הבית את כל מרכיבי המתכון?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר