מתכון לסיידר תפוחים חם ומפנק

עם כל הכבוד לכוס התה, קמו לה מתחרים נוספים הטוענים לכתר "המחמם הרשמי של החורף". מתכון להכנת סיידר תפוחים חם ומפנק, שהדבר הכי מסובך בו זה לקלף את התפוחים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סיידר תפוחים מפנק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 תפוחים אדומים גדולים
  • 2 מקלות קינמון
  • 1 מקל וניל (לא חובה)
  • 4 כפות סוכר חום
  • 4 כוסות מים

אופן הכנת סיידר תפוחים:

1. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות.

2. מבשלים את קוביות התפוחים בסיר קטן, יחד עם 4 כוסות המים והתוכן הפנימי של מקלות הקינמון. בשלב זה, ניתן לחצות לשניים את מקל הווניל, לרוקן את תוכנו לסיר ולהכניס גם את המקל עצמו.

3. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הסוכר (ניתן להוסיף או להפחית, בהתאם למתיקות הרצויה).

4. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, ומבשלים במשך 20 דקות, עד שהתפוחים מתרככים.

אופן ההגשה: יוצקים לכוסות הגשה, ובגרסה למבוגרים, ניתן להוסיף מעט וויסקי או רום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר