מתכון לקראמבל תפוחים

מתכון לקראמבל תפוחים: קראמבל תפוחים הוא קינוח מהיר הכנה, שיכול לשמש סיום מצוין וחמים לליל שבת. אפשר להכין אותו ביד, עם מזלג או במעבד מזון. התוצאה תהיה זהה וטעימה

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
(פלאש 90)

קראמבל תפוחים הוא קינוח מהיר הכנה, שיכול לשמש קינוח מצוין וחמים לליל שבת. אפשר להכין אותו ביד, עם מזלג או במעבד מזון. התוצאה תהיה זהה וטעימה.

רכיבים ל-4 מנות של קראמבל תפוחים

3 תפוחי עץ חמצמצים,

170 גרם סוכר (אפשר קנים)

170 גרם מרגרינה בחום החדר

280 גרם קמח תופח או קמח רגיל, עם רבע כפית אבקת אפיה

קינמון לפי הטעם

סוכר וניל לפי הטעם

אופן ההכנה

יש לחמם את תנור האפייה ל-180 מעלות. לערבב את הקמח עם המרגרינה עד שמתקבל מרקם מפורר. הוסיפו את מרבית מכמות הסוכר, הקנמון והניחו בצד.

להכנת התפוחים: קולפים ומסירים את הליבה. חותכים לשמיניות, מניחים בתבנית ומעליה את התערובת שהמתינה בצד.

אופים כ-40 דקות. להגיש חם (מצוין על פלטת שבת.

לבחירה: אפשר להחליף את התפוחים באפרסק משומר, מילוי פאי מוכן וכדומה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר