מה נאכל היום?

מתכון לפשטידת בצל ופרמזן שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית

אמא שלנו תמיד נהגה להכין את הפשטידה הזו לאירועים משפחתיים, אבל בתכלס, היא מתאימה לכל זמן ועת. אנחנו אוהבים להגיש אותה בארוחת הערב לצד סלט קצוץ גס המתובל בשמן זית, הרבה מלח ופלפל שחור וכף של גבינת שמנת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פשטידת בצל ופרמזן שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6-8 בצלים בינוניים, קצוצים דק
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 6 ביצים גדולות
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. במחבת גדולה מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם רכים, אך לא משחימים; מסננים היטב.

2. בקערה גדולה טורפים את הביצים. מערבבים פנימה את פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה והבצל.

3. מעבירים את התערובת לתבנית עגולה משומנת ואופים במשך 35-40 דקות, או עד שהסכין המוחדרת למרכז יוצאת נקיה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות