ישראל במלחמהישראל במלחמה
התוספת שתופסת

מתכון לפתיתים מוקרמים ברוטב לימון מרענן

פתיתים הם אחד מסוגי הפסטה הכיפיים שניתן להגיש חם או קר ולהכין בדרכים שונות. למנה זו יש טעם הדרי עדין, בזכות הסוד של הוספת גרידת לימון לציר הירקות שבו הפתיתים מתבשלים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ב-25 דקות: מתכון לפתיתים מוקרמים ברוטב לימון מרענן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • גרידה ומיץ מלימון אחד
  • 1 כוס פתיתים בצורת אורז
  • ½2 כוסות ציר ירקות
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 1/2 כף חמאה
  • 1 כפית נענע טריה, קצוצה דק / פטרוזיליה טריה, קצוצה דק
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה את הפתיתים, הציר, האורגנו וגרידת הלימון.

2. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 13-15 דקות ללא מכסה, עד שהפתיתים רכים.

3. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה. מניחים בצד למשך 5 דקות.

4. סוחטים חצי מהלימון מעל הפתיתים, מוסיפים נענע או פטרוזיליה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר