רק בריאות

מתכון לשייק תפוחים מתוק, בריא ומרענן

בגדול, לוקחים את מרכיבי המילוי לפאי, מינוס בצק הפאי כמובן, מוסיפים כמה קוביות קרח - ויש לכם שייק מתוק, בריא ומרענן לפתוח איתו את היום (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס חלב שקדים
  • 1 תפוח גרנד סמית, נקי מגרעינים, קלוף ופרוס עבה
  • 1/2 כוס יוגורט בטעם וניל
  • 1/4 כוס שיבולת שועל
  • 1 כף דבש
  • 3/4 כפית קינמון טחון
  • 5-6 קוביות קרח

אופן הכנת שייק תפוחים:

1. מערבבים בבלנדר את כל המרכיבים, מלבד הקרח, וטוחנים לתערובת חלקה - מוודאים ששיבולת השועל התאחדה לגמרי עם התערובת.

2. מוסיפים את הקרח וטוחנים שוב היטב. מפחיתים או מוסיפים קרח כדי לשנות את מרקם השייק מסמיך לדליל ולהפך.

טעים להגיש עם קרמל ואגוזים קצוצים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר