מתכון לשייק תפוזים ומנגו חלומי ואקסטרה קרמי

מתכון לשייק תפוזים ומנגו חלומי ואקסטרה קרמי הודות לטריק קטן: במקום להשתמש במנגו קפוא קנוי, אנחנו הולכים על מנגו טרי, חתכים אותו לקוביות ואז מקפיאים אותו. לחלוטין מומלץ לנסות בבית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שייק תפוזים ומנגו חלומי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס יוגורט רגיל / יוגורט יווני, רצוי דל שומן
  • 2/3 כוס קוביות קרח
  • 1/2 כוס מנגו בשל, חתוך לקוביות, קפוא
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 1 תפוז בינוני, קלוף ופרוס לפלחים
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מחלקים את התערובת בין 2 כוסות ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר