מה אוכלים היום?

מתכון לקישואים מטוגנים בפטרוזיליה ויוגורט

כמה פשוט, ככה טעים מהמטבח הים-תיכוני: מתכון לקישואים מטוגנים עם בצל ופטרוזיליה. מגישים עם יוגורט בצד או מזלפים מעל מעט שמן זית ויש לכם חטיף ירקות מושלם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חטיף קישואים מטוגנים בפטרוזיליה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 10 קישואים
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1 בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת חטיף קישואים מטוגנים:

רגע לפני: מתכון לקישואים מטוגנים - חטיף ירקות מוצלח וטעים.

• מקלפים את הקישואים, וחותכים אותם לעיגולים.

• קוצצים את הבצל לריבועים קטנים וכותשים את השום.

• מטגנים את הבצל על אש נמוכה במשך 15 דקות, עד להזהבה.

• מוסיפים את השום, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.

• מוסיפים מעט שמן למחבת, ומוסיפים את הקישואים, עד שיזהיבו משני הצדדים.

אופן ההגשה: מעבירים את הקישואים לכלי הגשה, קוצצים את הפטרוזיליה, מפזרים מעל ומגישים עם יוגורט בצד. בגרסת הפרווה, מזלפים מעל מעט שמן זית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ופרוסות לחם קלויות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר