מקסים לאירוח

מתכון לפלפלים קטנים במילוי חומוס ביתי

מתאבן חמוד להגיש לאורחים בתחילת הסעודה ואם תשאלו אותנו, הוא עובד נהדר גם בשולחן השבת או כשבא לכם לנשנש ארוחה בקטנה בלי לוותר על הסטייל. מתכון לפלפלים קטנים במילוי חומוס ביתי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 425 גרם גרגרי חומוס מקופסת שימורים, שטופים ומסוננים
  • 1 שן שום
  • מיץ מחצי לימון סחוט היטב
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2-3 כפות מים
  • 1 ק"ג פלפלים קטנים

אופן הכנת פלפלונים במילוי חומוס ביתי:

1. מסירים את ראשי הפלפלים, ומנקים את פנים הפלפלים מזרעים.

הכנת החומוס:

2. במעבד מזון, טוחנים יחד את החומוס, השום, מיץ הלימון, עלי הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תוך כדי הטחינה, מוסיפים פנימה בהדרגה את שמן הזית.

3. מגרדים את דפנות המעבד, מוסיפים את המים וטוחנים עד לקבלת מרקם יפה וחלק.

4. בעזרת כף, מעבירים את החומוס לשקית ניילון.

5. סוחטים את החומוס לאחת מקצוות השקית, גוזרים את הקצה. ומזלפים את החומוס לפלפלים החלולים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר