התוספת שתופסת

מתכון לתפוחי אדמה צלויים בשמן זית ועשבי תיבול

הדבר הטוב ביותר במתכון זה הוא זמן הבישול (גג חצי שעה) והטמפרטורה (245 מעלות!) שמייצרים תפודים המבושלים בצורה מושלמת וציפוי פריך (רק ערבוב השמן ועשבי התיבול גורם לנו להזיל ריר). תוכלו להוסיף להם גם בטטות ולוותר על הצ'ילי הגרוס אם אתם פחות מחבבים פיקנטיות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/8 כוס שמן זית
  • 1 כף אבקת שום
  • 1/2 כפית בזיליקום יבש
  • 1/2 כפית שמיר יבש
  • 1/2 כפית טימין יבש
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 1/2 כפית פטרוזיליה יבשה
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 1/2 כפית מלח
  • 4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-245 מעלות. מערבבים את השמן, אבקת השום, הבזיליקום, השמיר, הטימין, האורגנו, הפטרוזיליה, הצ'ילי והמלח בקערה גדולה; מערבבים פנימה את תפוחי האדמה עד לציפוי אחיד.

2. מניחים את התפודים בשכבה אחידה על תבנית המרופדת בנייר אפייה. אופים עד שהם רכים ומשחימים מכל הצדדים, 20-30 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר