שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

לביבות ירק מתאימות במיוחד לחנוכה. הן בריאות ומתאימות לא רק לחובבי החלבי- אפשר לאכול אותן כתוספת לארוחה בשרית. הקציצות נחטפות מהמחבת! (אוכל ומתכונים)

ורד כהן | כיכר השבת |

לביבות ירק (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות30
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

מצרכים

  • בצל 1 יחידות
  • תפו"א 4 יחידות
  • קישוא 2 יחידות
  • גזר 2 יחידות
  • חופן כוסברה קצוצה 1 יחידות
  • מלח 1 כף
  • פלפל שחור 1 כפית
  • כורכום 0.5 כפית
  • תבלין קארי 1 כף
  • א' מרק עוף פרווה 1 כף
  • קמח 1.5 כוס
  • ביצים 4 יחידות
  • שמן 1 יחידות
  • שמן לטיגון 1 יחידות

הוראות הכנה:

גרדו בפומפייה או במעבד מזון את הירקות והניחו בקערה עם כל המצרכים עד לקבלת עיסה אחידה.

חממו שמן במחבת בגובה 1-2 סנטימטר וטגנו משני הצדדים.

הוציאו למגש עם נייר סופג.

בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר