עשו זאת בעצמכם: מתכון לירקות מוחמצים ביתיים

זה כל כך פשוט וקל, שחבל לקנות מוכן: מתכון להכנת ירקות מוחמצים ביתיים במהירות. תכינו היום, ויש לכם תוספת נהדרת לשולחן השבת ונשנוש נפלא למשך השבוע (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ירקות מוחמצים ביתיים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש כרובית או כרוב
  • 2 מלפפונים ירוקים
  • 3 גזרים
  • 1 בצל לבן
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל חריף (לא חובה)
  • לתחמיץ:
  • 1 כוס חומץ פשוט
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כף מלח

אופן הכנת ירקות מוחמצים:

רגע לפני: זה כל כך פשוט וקל, שחבל לקנות מוכן: מתכון להכנת ירקות מוחמצים ביתיים במהירות. תכינו היום, ויש לכם תוספת נהדרת לשולחן השבת ונשנוש נפלא למשך השבוע.

• חותכים גס את הכרובית/כרוב.

• פורסים לעיגולים את הגזרים והמלפפונים.

• חותכים לרצועות את הפלפלים.

• פורסים לפלחים את הבצל.

• מעבירים את כל הירקות לצנצנת.

• מערבבים בסיר את כל מרכיבי התחמיץ ומבשלים יחד, עד שהנוזל רותח.

• יוצקים את התחמיץ על הירקות שבצנצנת ואוטמים היטב. מאחסנים במקרר לפחות 3 שעות לפני האכילה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר