מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה עם נקניק פיקנטי, זיתים ורוזמרין

יש בה כל מה שפסטה איטלקית צריכה, ועדיין תצטרכו בסך הכל 30 דקות מזמנכם כדי להכין אותה: מתכון לפסטה עם נקניק פיקנטי, זיתים ורוזמרין (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פסטה עם נקניק פיקנטי, זיתים ורוזמרין (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 200 גרם פסטה (עדיף מסוג פנה)
  • 200 גרם נקניק איטלקי פיקנטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 גבעול רוזמרין גדול
  • 1 שן שום גדולה
  • חצי ק"ג עגבניות
  • 1/4 כוס זיתים מגולענים פרוסים שחורים/ירוקים
  • מלח

אופן הכנת פסטה פיקנטית:

רגע לפני: יש בה כל מה שפסטה איטלקית צריכה, ועדיין תצטרכו בסך הכל 30 דקות מזמנכם כדי להכין אותה: מתכון לפסטה עם נקניק פיקנטי, זיתים ורוזמרין. הגישו מיד לאחר ההכנה.

• מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, ובמקביל מכינים את הרוטב.

• קוצצים את העגבניות, ופורסים דק את השום.

• מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הנקניק והרוזמרין ומבשלים יחד. תוך כדי בישול, מרסקים את הנקניק בעזרת מזלג, עד להשחמה - במשך 5-7 דקות.

• מוסיפים את השום, ומבשלים במשך דקה.

• מוסיפים את העגבניות, ומערבבים, עד שהן מגירות נוזלים - במשך 10-15 דקות.

• מוסיפים את הזיתים, מתבלים במלח לפי הטעם, מערבבים ומבשלים יחד במשך 5 דקות. מסירים מהאש ומכסים את המחבת עד להגשה, כדי לשמור על החום.

• מאחדים את הפסטה והרוטב, ומגישים מיד חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר