חדשות האוכל

6 מזונות שלא ידעתם שאתם יכולים להקפיא

תמיד טוב להיערך מראש, בעיקר בתקופת החגים. אבל במקום למלא את המזווה עד אפס מקום כי "בדיוק היה מבצע" ולבכות שבוע אחר כך כשהכול מתעפש, הנה 6 מזונות שתוכלו לאחסן במקפיא ולא לדאוג יקרה להם משהו (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חטיף צ'יפס. רק משתבח במקפיא (צילום: shutterstock)

חטיף צ'יפס ובייגלה

כן, אלה שקונים. אתם יכולים לנצל עכשיו את מבצעי טרום-החגים, ולהעביר את החטיפים להקפאה של עד 4 חודשים. שולפים כשרוצים - הם חוזרים למצבם הטבעי מהר מאוד, ואפילו הופכים לטעימים ופריכים יותר.

פסטה מבושלת

מבשלים את הפסטה, משמנים במעט שמן זית, מחלקים לשקיות-סנדוויץ', אוטמים היטב שלא יישאר אוויר בפנים ומקפיאים עד שבועיים. כשרוצים לאכול, משרים את שקית הפסטה הקפואה במים חמים עד להפשרה או מניחים במקרר למשך לילה.

קמח

במקרה של קמח, אפילו כדאי לאחסן מלכתחילה במקפיא (במיוחד בימים חמים). אחסנו את הקמח בתוך שקית כפולה, כדי למנוע את התעבות החומר וחדירת ריחות אחרים. הקמח יכול להישאר שם לנצח.

פירה

מאחסנים את הפירה בשקיות ניילון אטומות היטב בוואקום, ומקפיאים עד חודשיים.

ביצים

הסעיף הזה מיועד למי שעומדים להפוך לשליחים בקהילה מרוחקת, בערך: ניתן להקפיא ביצים מופרדות (לחלמונים או חלבונים) לתקופה של עד שנה. מאחסנים בשקיות או מגשיות קרח, ולילה לפני השימוש מפשירים במקרר.

עשבי תיבול

לשמור על הטריות לנצח.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר