פרגיות ברוטב ערמונים ויין
פרגיות ברוטב ערמונים ויין (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 6 פרגיות נקיות משומן ועור
  • חבילת ערמונים בוואקום
  • 1 ראש שום מפורק לשיניים בקליפתן
  • 2/3 כוס חמוציות מיובשות
  • 1 כוס יין לבן
  • 4 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן הכנת פרגיות ברוטב ערמונים:

אאא

• מחממים את השמן בסיר סוטאז' רחב ונמוך, ומטגנים את הפרגיות על הצד בו היה העור במשך 3 דקות, עד שהפרגית נפרדת מתחתית הסיר ללא בעיה.

• הופכים את הפרגיות לצד השני, מפזרים מעל את הערמונים, שיני השום בקליפתן והחמוציות, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומנערים את הסיר.

• יוצקים לסיר את היין הלבן, ומבשלים במשך 4 דקות ללא מכסה, לאידוי האלכוהול.

• מכסים את הסיר, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך 40 דקות.

• מגישים חם לצד אורז לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!