לכבוד שבת

מתכון לפטריות מוקפצות עם בצל מקורמל תוך 10 דקות

התוספת האולטימטיבית לסעודת השבת שלא תפסיקו להכין. באחריות. מתכון לפטריות מוקפצות עם בצל מקורמל תוך 10 דקות ברוטב סויה ויין לבן שמתמזגים היטב שמעניקים למנה טעם נהדר (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כוסות פטריות שמפיניון קטנות (300 גרם)
  • 1 בצל בינוני
  • 1 שן שום
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 1/4 כוס יין לבן (60 מ"ל)
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • לקישוט: פטרוזיליה טרייה קצוצה

אופן הכנת פטריות מוקפצות עם בצל מקורמל:

1. פורסים את הבצל לרצועות דקות, וקוצצים את השום.

2. מנקים את הפטריות במגבת לחה, וחותכים את הרגל. אם משתמשים בפטריות גדולות, חותכים אותם לחצאים, רבעים או פרוסות.

3. מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים במשך 3-5 דקות, עד לריכוך.

4. מוסיפים את הפטריות, ומקפיצים יחד במשך 8-10 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.

5. מוסיפים את רוטב הסויה, המלח, הפלפל השחור והיין, ומבשלים עד שהיין מתאדה, במשך 3-5 דקות.

6. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר