מה אוכלים היום?

מתכון לכנפי עוף ברוטב חמאת בוטנים אינדונזי

קטנות קטנות וטעימות טעימות: מתכון לכנפי עוף ברוטב חמאת בוטנים אינדונזי. מצפים, מטגנים ולבסוף מבשלים הכל יחד כדי לוודא שהן ספוגות היטב ברוטב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם כנפי עוף, נקיות וחצויות
  • 1 כוס קמח לבן
  • מלח
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • לרוטב:
  • 2 כפות חמאת בוטנים חלקה
  • 1 כוס מים חמים
  • 4 כפות רוטב סויה איכותית
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות לימון

אופן הכנת כנפי עוף ברוטב חמאת בוטנים אינדונזי:

1. בקערה, מערבבים את הקמח והמלח ומצפים את הכנפיים משני צדדיהם היטב.

2. במחבת עם שוליים מעט גבוהים, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, וכשהשמן חם, מטגנים את כנפי העוף עד הזהבה משני הצדדים.

3. בסיר רחב, מניחים את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים על אש נמוכה כשהרוטב רותח ומבעבע, מכניסים לסיר את הכנפיים ומערבבים לציפוי מלא.

מגישים עם שבבי בוטנים וכוסברה קצוצה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר