באנו לעזור

מתכון לרוטב עגבניות שאתם הולכים להכין שוב ושוב

ושוב ושוב...טוב, הבנתם את הרעיון. שואלים למה? ובכן, זהו רוטב גמיש שאפשר לצוות לכל מנה שדורשת רוטב עגבניות, מתכון מקטגוריית "להדפיס בענק ולתלות על המקרר" (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 1 כוסות בצל קצוץ
  • 1 כוס פלפל ירוק קצוץ
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 800 גרם עגבניות מרוסקות משימורים
  • 170 גרם רסק עגבניות
  • 2 עלי דפנה

אופן הכנת רוטב עגבניות:

1. מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל, הפלפל הירוק, האורגנו, והשום, ומבשלים במשך 5 דקות או קצת יותר, עד שהירקות רכים. מדי פעם מערבבים.

2. מוסיפים את היין, הבזיליקום, העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות ועלי הדפנה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. כשהנוזלים מבעבעים, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך 30 דקות. מסירים את עלי הדפנה - והרוטב מוכן להגשה עם כל מנה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר