מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה ברוטב שמנת עגבניות פרווה של מורן פינטו

כן, זה רוטב שמנת. כן, זה פרווה, וכן, זה מעולה! מורן פינטו עם מתכון לפסטה ברוטב שמנת עגבניות קרמי, סמיך ולגמרי פרווה. מנחשים מה המרכיב הסודי? (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה קצרה
  • 1 כוס קשיו קלוי
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל לבן
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כוס רוטב עגבניות

אופן הכנת פסטה ברוטב שמנת עגבניות פרווה:

>> מתכון לרוטב עגבניות שווה

1. מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים מומלחים לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - דרגת אל דנטה. מסננים היטב מנוזלים ומעבירים למחבת.

2. במעבד מזון, טוחנים את הקשיו עם השום, המים ופלפל לבן ומלח (מעט מלח כי הקשיו מלוח) לפי הטעם, עד לקבלת רוטב סמיך.

3. יוצקים את רוטב העגבניות על הפסטה המוכנה שבמחבת, מוסיפים את רוטב הקשיו, מבשלים כמה דקות יחד תוך ערבוב ומגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר