עוף ברוטב רימונים ובצל סגול
עוף ברוטב רימונים ובצל סגול (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(8 מנות):

  • 8 שוקי עוף
  • 3 בצלים סגולים, פרוסים לטבעות
  • 5 כפות שמן זית
  • 15 עגבניות שרי
  • 2 כפות רכז רימונים
  • 10 שיני שום, קלופות
  • מלח

אופן הכנת עוף ברוטב רימונים ובצל סגול:

אאא

1. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את העופות עד להזהבה קלה מכל הצדדים.

2. מוסיפים לסיר את טבעות הבצל, עגבניות השרי ושיני השום בשלמותן. מנערים את הסיר, כך שהמרכיבים יתערבבו יחד.

3. מתבלים במלח, יוצקים על הכל 1/2 כוס מים בלבד ומוסיפים את רכז הרימונים.

4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. מגישים על מצע אורז לבן.