- כיכר לחם טרי
- 200 גרם גבינת פרמזן
- 30 גרם חמאה
- 1/2 כף פטרוזיליה יבשה
- 1/2 כף אורגנו יבש
- 2 שיני שום כתוש
- מלח
- פלפל
- חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
אופן ההכנה:
(צילום:shutterstock)
- חיתכי את הלחם לקוביות קטנות כשתי וערב
- הרתיחי קלות את הדלעת, לאחר מכן חיתכי אותה לקוביות קטנות והניחי בין החתכים.
- הכיני תערובת מחמאה, פטרוזליה, אורגנו, מלח ופלפל, ומרחי מעל הכיכר..
- פזרי את גבינת הפרמזן והכניסי לתנור למשך רבע שעה 180 מעלות.
במידה ורוצים לקבל תוצאה של לחם חמאה ושום, ניתן להוסיף חתיכות גבינה צ'אדר / חמאה במקום הדלעת, או כל תוספת אחרת שאוהבים.
בתאבון!!
הסרטון מיתוך דף הפייסבוק של Proper Tasty
]]>