חגיגי: עוף צלוי מעל פחית בירה

קראתם נכון: עוף שלם מתובל שנאפה מעל פחית בירה, כאשר האדים מהבירה מעניקים ניחוח וטעם מיוחדים לעוף. מתאים גם לארוחת החג הקרבה ובאה (מתכונים, מנות עיקריות)

mame | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • עוף שלם
  • תבלינים: שום מגורען, אבקת בצל, זעתר, כמון ופפריקה לפי הטעם
  • פחית בירה לבנה

אופן ההכנה:

מניחים 1.3 מהבירה בתבנית אפי' מרופת. שוטפים את העוף, מעררבים את התבלינים ומשפשפים בהם את העוף.

מניחים את העוף על הפחית כאשר העוף מכסה את הפחית עד לחצי גובה. מחממים את התנור ל175 מעלות, ואופים עד שהעוף זהוב ובדקירת מזלג המיצים שקופים.

מורידים את העוף בזהירות לצלחת או תבנית, מכסים בניר כסף למשך 10 דקות.

מגישים חם.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית