קסדייה במילוי אפרסקים ומוצרלה
קסדייה במילוי אפרסקים ומוצרלה (צילום: www.twopeasandtheirpod.com)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(2 מנות):

  • 4 טורטיות מקמח חיטה
  • 4 כפות פסטו בזיליקום
  • 2 אפרסקים בינוניים, פרוסים דק
  • 100 גרם מוצרלה, פרוסה דק

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים היטב מחבת פסים (אפשר להסתפק גם במחבת רגילה), משמנים קלות צד אחד של כל טורטייה. לוקחים 2 טורטיות ועל הצד ללא השמן, מורחים פסטו, ומחלקים ביניהן את פרוסות האפרסקים והמוצרלה. 

2. מניחים כל טורטייה בתורה על המחבת, סוגרים עם טורטייה נוספת ולוחצים כלפי מטה. מטגנים במשך 6-8 דקות כל קסדייה עד שהגבינה נמסה. באמצע הטיגון, הופכים בזהירות.

3. מסירים מהאש, חותכים לרבעים ומגישים מיד.

מקור
two peas and their pod