homemade

מתכון לממרח חלפיניו: למה לקנות אם אפשר להכין בבית?

הממרח הזה חריף ואין לו שום כוונות להתנצל על כך - וזה מה שהופך אותו לממכר כל כך. הוא משדרג בקלות כל מנה, אז למה להתלכלך על חומרים וכימיקלים בעייתיים שיש בממרחים קנויים? אנחנו מכינים אותו בבית! (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ממרח חלפיניו. ככה זה מתחיל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פלפלי חלפיניו
  • 2 כפות מיונז
  • 4 שיני שום, קלופות
  • מלח
  • קמצוץ תימין מיובש
  • 1 כף לימון כבוש

אופן ההכנה:

1. מפזרים את הפלפלים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהם זהובים מאוד.

2. מיד לאחר האפייה, מכניסים את הפלפלים לשקית וסוגרים היטב למשך 10-15 דקות, כך שהאדים יכלאו בפנים ויהיה קל לקלף את הפלפלים.

3. במעבד מזון, טוחנים את הפלפלים הקלופים עם שאר המרכיבים עד לקבלת ממרח חלק. שומרים במקרר בכלי אטום.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר