• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 6 פטריות שמפיניון טריות גדולות, ללא הרגל
  • 200 גרם גבינת עיזים
  • 2 כפות ריקוטה
  • 2 כפות פרמזן מגורדת
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

אאא

1. מערבבים היטב את כל הגבינות  ומתבלים בפלפל שחור.

2. ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינות ומסדרים בתבנית פיירקס.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות.

>> למתכונים בריאים וקלים נוספים

מיה בן אפרים היא דיאטנית קלינית ותזונאית, מפתחת תוכנית אונליין לירידה במשקל ב-45 יום.