בריא יותר

בראנץ' של סוף החופש: פטריות ממולאות

הבנים כבר חזרו ללימודים, הבנות בקרוב ממש ורגע לפני שהחופש נגמר סופית - הנה הבראנץ' המדויק לפתוח איתו את היום. התזונאית מיה בן אפרים עם מתכונים דיאטטיים פשוטים, מהירים וקלים להכנה שיעזרו לך - ולכל המשפחה - לאכול טוב יותר וליהנות מכל רגע (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 פטריות שמפיניון טריות גדולות, ללא הרגל
  • 200 גרם גבינת עיזים
  • 2 כפות ריקוטה
  • 2 כפות פרמזן מגורדת
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את כל הגבינות ומתבלים בפלפל שחור.

2. ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינות ומסדרים בתבנית פיירקס.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות.

>> למתכונים בריאים וקלים נוספים

מיה בן אפרים היא דיאטנית קלינית ותזונאית, מפתחת תוכנית אונליין לירידה במשקל ב-45 יום.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בבוקר ובראנץ´: