לכבוד שבת

מתכון לסלט סלרי ושומשום

נמאס לכם מסלטים ירוקים מבוססי חסה? תעברו לסלרי! ואם להיות ספציפיים, אז לסלט המסוים הזה (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט סלרי ושומשום (צילום: shutterstock)
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 גבעולי סלרי, חתוכים אלכסונית
  • מיץ מליים וחצי סחוטים היטב
  • 3 כפיות חומץ תפוחים
  • 3 כפיות שמן שומשום
  • קמצוץ מלח ים
  • 3 כפות ג'ינג'ר קצוץ דק
  • בין חצי לפלפל ירוק חריף שלם (לפי הטעם), פרוס דק
  • 3 ענפי בצל ירוק, פרוסים (החלק הלבן והירוק)

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את הליים, החומץ והשמן ויוצקים על הסלרי.

2. מוסיפים את המלח, השומשום הג'ינג'ר, הפלפל החריף והבצל הירוק ומערבבים היטב.

3. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל את השומשום והכוסברה ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר