באנו לשדרג

מתכון לבגט במילוי גבינות עם שום ועשבי תיבול

או: קבלו את אחד הדברים הכי טעימים שאפשר לעשות עם בגט - לחצות אותו באמצע, לפזר גבינות בנדיבות, להוסיף שום ועשבי תיבול. במילים אחרות, כך תכינו לחם שום תוצרת בית בלי לעבוד קשה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בגט במילוי גבינות עם שום ועשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 בגט גדול, חתוך לחצי לאורכו
  • 113 גרם חמאה, רכה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 5 שיני שום, כתושות
  • 1 כוס גבינת מוצרלה טרייה מגורדת
  • 1/2 כוס גבינה צהובה טרייה מגורדת
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן טרייה מגורדת

אופן ההכנה:

1. מסדרים את שני חצאי הבגט בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

2. מערבבים יחד את החמאה, השום ו-1 כף פטרוזיליה קצוצה, ומורחים בחלק הפנימי של שני חצאי הבגט.

3. מערבבים את הגבינות וממלאים את חצאי הבגט באופן שווה. מפזרים מעל את כף הפטרוזיליה הנותרת.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות. אם אתם רוצים לשדרג את המאפה הנהדר הזה אפילו יותר, כוונו את התנור למצב גריל, העלו את התבנית למדף העליון ואפו 2-3 דקות נוספות. נותנים לבגטים להתקרר כ-10 דקות לפני שפורסים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר