1. מפזרים כף אחת של קארי על כל קוביות / רצועות העוף, משני הצדדים, ומניחים בצד.
2. מחממים סיר רחב על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים כף אחת של שמן. מוסיפים את השום לשמן החם, מטגנים במשך 30 שניות ומוסיפים את הבצל. מטגנים במשך כ-5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מוציאים את השום והבצל מהסיר לצלחת ומוסיפים את השמן הנותר.
3. מוסיפים את נתחי העוף לסיר ומטגנים במשך 5-7 דקות עד שהם שחומים מכל הצדדים.
4. בכלי קטן, מערבבים את משקה הקוקוס-שקדים, אבקת הקארי הנותרת והסוכר החום עד שהסוכר נמס. יוצקים את התערובת לסיר, מחזירים גם את הבצל המטוגן ומערבבים לציפוי מלא. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים לאש קטנה. מבשלים במשך 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם בחצי והוא עוטף היטב את נתחי העוף.
5. במקביל, מניחים את אטריות האורז בקערה, מכסים במים רותחים ונותנים להן לשבת במשך כ-5 דקות, עד לריכוך. מסננים ומניחים בצד.
הרכבת המנה: מחלקים את האטריות בין 4 קערות עמוקות, מניחים מעל בנדיבות את תבשיל העוף, מוסיפים את הירקות הפרוסים, הבצל הירוק והבוטנים ומגישים מיד.