ארוחה לשניים

מתכון לפריטטה עם מנגולד - בראנץ' זוגי כיפי

במקום לקרוא לזה "חביתה בשרנית עם הפתעות בפנים שאופים בתנור", לספרדים והאיטלקים יש לזה מילה אחת: "פריטטה" - והיא כל מה שאתם צריכים לבראנץ' זוגי כיפי. במתכון הזה הפריטטה מגיעה עם מנגולד, אך תוכלו להחליף אותו בכל ירק אחר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פריטטה עם מנגולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס בצלצל שאלוט חתוך לקוביות
  • 2 כוסות עלי מנגולד קצוצים - או כל ירק אהוב אחר
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 ביצים, טרופות

אופן ההכנה:

1. במחבת בקוטר 20 ס"מ שמתאימה גם לאפייה בתנור, מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומטגנים עד לריכוך במשך כ-2 דקות. מוסיפים את עלי המנגולד ומבשלים יחד עד שהם מצטמקים. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור.

2. יוצקים את הביצים על התערובת במחבת ומסירים מהאש. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-10 דקות, עד שהביצים מתייצבות. פורסים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר